هتستضيف القاهرة الجولة الختامية لعروض "ديزني على الجليد"، اللي جذبت أكتر من 1.5 مليون مشاهد حول العالم، العروض هتكون في الصالة المغطاة باستاد القاهرة الدولي، في الفترة من 21 لـ31 مايو 2025.

التذاكر دلوقتي على موقع "تذكرتي"، بأسعار تبدأ من: 200 جنيه وبتوصل لـ5000 آلاف جنيه، وبالفعل تم بيع أكتر من 10,000 تذكرة، وده بيدل على الإقبال الكبير من الجمهور المصري.

العروض دي بتقدم فرصة فريدة للاستمتاع بقصص ديزني المفضلة على الجليد، هتقابل خلالها شخصيات محبوبة زي: ميكي وميني ماوس ومجموعة رائعة من أميرات ديزني، ومعاهم موانا وآنا وإلسا وأولاف المحبوب، كل ده بأداء احترافي من متزلجين عالميين، وتجهيزات تقنية عالية بتخلق تجربة ساحرة لكل أفراد الأسرة.

بيشارك في تنظيم العروض العالمية شركة "Dino Activations" بالتعاون مع شركة "Feld Entertainment"، وتحت رعاية وزارة السياحة وهيئة تنشيط السياحة.

تقدروا تحجزوا تذاكركم من هنا.